• 0773 353 351
  • office@stivuitoareieftine.ro

Utilaje speciale de capacitati medii si mari

stivuitoare UN

Utilaje speciale de capacitati medii si mari

Pentru lucrul in interiorul depozitelor, în spații limitate sau dedicate au fost create utilaje speciale de capacitati medii si mari.

Electrostivuitoarele cu catarge retractabile au fost inventate acum aproape o jumătate de secol și au evoluat pe măsură ce „industria de depozitare” a cercetat modalități de a crește eficiența spațiilor de stocare. Aceste echipamente diferă foarte mult de la stivuitoare convenționale, echipate cu contragreutate, deoarece acestea sunt proiectate să lucreze în culoare înguste (VNA) între rafturi.

Reach-truck – urile de bază au „tălpi” stabilizatoare în față și furci telescopice care folosesc un mecanism hidraulic retractabil înainte/ înapoi care permite șoferului ridicarea sarcinii și retragerea peste stabilizatorii. Acest lucru reduce lungimea totală a stivuitorului încărcat, permițând manipularea pe un culoar îngust. Utilizarea acestui tip de utilaje a transformat literalmente operațiunile de depozitare și pe rafturi optimizând spațiul de depozitare. Vitezele mari de lucru si bateriile puternice permit reach-truck-urilor asigurarea unei eficiențe ridicate și cursivitate în manipularea sarcinilor paletizate pe distanțe medii și lungi de transport (peste 70 m) și ridicarea la rafturi mai înalte (pana la 12m).

VRT este o soluție modernă pentru manipularea intensivă a sarcinilor paletizate în paleți stivuiți în rafturi cu culoare înguste (de la 2,8m – conform VDI la ridicarea paleților tip euro de-a lungul furcilor) și ridicarea la înălțimi de până la 9,0 m. Compartimentul Operatorului este complet integrat în șasiu pentru o protecție optimă, oferind o ergonomie excelenta si vedere liberă, a sarcinii și a împrejurimilor, în orice moment.

Catargul este fixat de șasiu în ceea ce ar fi poziția maxim spate pe un stivuitor convențional. Toate accesoriile: side shift, deplasare înainte—înapoi a catargului și mișcările de înclinare sunt controlate de placa port-furci. Mișcarea orizontală a furcilor este, prin urmare, mai scurte și mai rapidă, realizând astfel cicluri de depozitare mai rapide/ de recuperare și consum redus de energie. Catargul rigid fixat și deplasare extrem de scurtă a suportului furcilor au contribuit în mod semnificativ la stabilitatea utilajului – ceea ce duce la valori ridicate ale capacității reziduale.

Confortul și siguranța echipamentului:

Scaunul confortabil – reglabil pentru poziția spătarului, înălțime și greutate corporală. Centură de siguranță standard;

Direcție progresivă alimentată electric, cu viraj la 180 ° în versiune standard standard;

Ecran de înaltă calitate de informații importante: direcția de deplasare și indicarea poziției roții, indicator de descărcare a bateriei, contor de ore, viteza de deplasare, înălțimea de ridicare, alarme.

 

Stivuitoare

Lasă un mesaj